Vilkår og persondatapolitik for ARION nyhedsmails

ARION udsender et nyhedsbrev pr. mail. Indholdet er aktuelle informationer, nyheder, udstillinger hvor du kan møde os mm.

Indsamling af personoplysninger

For at kunne sende nyhedsbrevet indsamler og behandler vi følgende personoplysninger om dig:

  • Navn
  • E-mailadresse

Samtykke

For at modtage vores nyhedsbrev skal du give dit samtykke. Det sker i forbindelse med tilmeldingen, når du accepterer vilkårene.

Videregivelse af dine personoplysninger

Når du tilmelder dig, videregiver ARION personoplysninger til Mailchimp, som leverer den tekniske platform for vores nyhedsbrev. Oplysningerne bliver kun anvendt af databehandleren til udsendelse af nyhedsbreve og bruges ikke til andre formål.

Afmelding

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet – enten via linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive til os på kontakt@arion-petfood.dk. Ved afmelding stopper vi straks med at sende nyhedsbreve til dig.

Brug og opbevaring af personoplysninger

Vi bruger personoplysninger i forbindelse med markedsføringsmæssige tiltag, bl.a. for at kunne målrette vores kommunikation til dig. Vi giver ikke dine personoplysninger videre til tredjemand.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet og i højst to år derefter. jf. lovgivningen.

De personoplysninger, vi bruger til udsendelse af nyhedsbrevet, har du selv afgivet.

Dine rettigheder og kontakt oplysninger på dataansvarlig

Som registreret kunde har du altid mulighed for at få indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Den dataansvarlige på www.arion-petfood.dk er indehaver Kristoffer Olesen, Natural Brande A/S.

Har du spørgsmål til os?

Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller er i tvivl om valg af foder, er du velkommen til at kontakte os.