Ambassadører

Hos ARION er vores samarbejde med vores ambassadører vigtig.
Det er vigtigt for os at hundene trives, og at de kan begå sig, hvad enten det gælder familiehunden, udstilling, jagt eller anden sportsgren i hundeverden.

Herunder kan du læse lidt om vores 6 fantastiske ambassadører, og hvilken form for aktivitet de laver med deres hunde.

Per Lindberg

Per Lindberg har trænet hunde siden 1992 og har en fantastisk tilgang til arbejdet med hundene. Han har i dag 4 Border Collier, pensionerede Pacey, Funky, Moon og Bundy han træner aktivt med. Per er meget alsidig, i hvilke grene han bevæger sig inden for. Han både træner lydighed, nordisk disciplin, Rally Lydighed og agility. Han har ligeledes tidligere været aktiv i DcH’s eftersøgningstjeneste, hvor hundene har været med til at finde alt fra mistede punge, hunde der er løbet bort og sågar en skildpadde der var kommet på afveje.

Per har en perlerække af flotte resultater med sine hunde. Han har været Danmarks Mester 3 gange, med 2 forskellige hunde og har 3 hunde der har været eller er i Dch’s Elite klasse i lydighed. Pers nyeste hund, Bundy, startede han med i Nordisk disciplin – Skydd. Her blev han på kun 3 stævner og med en kun 20 mdr. gammel hund udtaget til landsholdet, og skulle deltage til NM. Per deltog med den yngste hund, samt den eneste Border Collie i Skydd blandt Schæfere og Malanois. Det var ikke et problem for dem, og de endte så flot som Nordisk Mester 2022. Ikke engang 2 år gammel.

Per fodrer med ARION Care Joint og ARION Original Adult Medium Lamb & Rice og Salmon & Rice. Hans hunde kan nemlig godt lide lidt forskelig smag.

Natasha & Dennis

Natasha startede med at løbe agility med en terrier blanding da hun var 7 år gammel, og er vokset op i en familie med forældre som også løber agility. Natasha har deltaget på det danske agilitylandshold med 4 forskellige sheltier, og deltog første gang i 2008. Natasha og Dennis mødte hinanden igennem agilityen i den lokale DcH klub.  For tiden holder de en pause fra landsholdet, og prioriterer familien og deres små børn, og løber i stedet efter nationale titler og mesterskaber. Dennis startede med at løbe med en Jack Russel i 2005, og løber i tiden med både Border Collie og Sheltie. Dennis har deltaget på landsholdet flere gange med både Border Collie og Sheltie.

De har en lang række af flotte resultater på den internationale agility scene. Af de flotte resultater de har opnået kan bl.a. nævnes:

  • Verdensmester 2018
  • Danmarksmestre individuelt flere gange
  • Hold guld og sølv ved NM flere gange
  • Hold guld og sølv DM flere gange
  • Bronze individuelt VM
  • Bronze hold VM
  • Bronze individuelt EO
  • Sølv individuelt NM

Dennis løber i tiden med sin Border Collier Number og Play, samt en låne Sheltie Envy,  og Natasha løber med sine 2 Sheltier Moviestar og Shine.

Samtidig opdrætter de både Border Collier og Sheltier, hvoraf flere af deres opdræt klarer sig godt både nationalt og internationalt.

Natasha og Dennis fordrer med ARION Care Joint, ARION Original Adult Active.

Charmeurhuset Poodles

Deres eventyr startede tilbage i 2005, hvor deres første puddel Denise kom til verden i januar. Den lever stadig den dag i dag 14 år gammel. Denise var startskuddet på et opdræt der startede i 2007, hvilket gav interessen for udstillinger. Det var Marco, deres første han, som gav blod på tanden til udstillingerne. Foruden agility igennem mange år, med deltagelse i DM i både DcH og DKK, var det udstillingsringen, hvor han gjorde det bedst, og blev bl.a. European Veteran Winner i 2014 og 2015.

Opdrættet består i dag af 15 dværgpudler, i 2012 med den første importerede hund fra udlandet.

Ved siden af udstillingerne og deres opdræt, driver Charlotte en hundesalon på fuldtid.

Deres seneste skud på stammen er Kashmir, han har allerede i en alder af 14 måneder gjort sig bemærket i puddelverdenen. Til dato har han høstet 14 titler, i både ind- og udland.

Fundamentet for en fortsat succes på den europæiske udstillingsscene er dermed lagt, samtidig med at deres avlsarbejde tegner lyst med sunde og raske hunde.

Charmeurhuset Poodles fodrer med ARION Care Joint, ARION Original No Grain Chicken & Potato, Active, Medium Breed Lamb & Rice og Giant breed.

Cebali American Akita

Dinna har opdrættet og udstillet de sidste 8 år. Hun elsker udstilling og kører både i ind- og udland.

I 2015 fik Dinna sin drøm opfyldt, da hun fik sin første american akita, en tæve fra en skøn opdrætter på Fyn. Kiaraz Design’s I’m Just Saying som hedder Ziva. Ziva er en fantastisk akita med en skønt og kærligt sind. Hun har udstillet en hel del i Danmark og udlandet og er blevet: Dansk champion, Svensk champion, Tysk Champion, Polsk champion Luxembourg champion.

Cebali’s Sweet Alabama “Kenzi” 26/12-2018. Kenzi har en kæmpe personlighed og det skønneste sind, hun ELSKER simpelthen udstilling, og jo mere fokus der er på hende jo bedre. Hun er blevet: Dansk junior champion, Dansk club Junior champion, Dansk champion, Svensk champion, Norsk champion, Luxembourg champion, Tysk Champion, Polsk champion International champion, Rostock Sieger 2019, 2021, BEST IN SHOW ROSTOCK 2021.

Dynamic Force Black Label, kaldet Simba er den nye avlshan. Trods modgang og nedlukningen grundet corona er han allerede godt i gang og har nu følgende titler: Dansk Champion, Dansk klub Champion, Polsk Champion, Svensk Champion Luxembourg Champion, Tysk Champion, International Champion, Rostock Sieger 2021, Club Sieger 2021 Akita club. Vi ser meget frem til en spændende fremtid i udstillings ringene med ham.

Cebali’s Sweet Lovin, Marlo, er nyeste skud på stammen, han er fra Ziva’s sidste kuld. Han er en helt fantastisk herlig hvalp med et fantastisk sind. Vi er super spændte på, hvad fremtiden bringer for ham. Han har været udstillet i baby og hvalp og har indtil videre klaret sig ganske fint.

Dinna fodrer med ARION Care Digestion, Joint, og ARION Original Puppy Large Salmon & Rice og Adult Large Salmon & Rice.

Bettina Bohnsack

Bettina bruger sine 2 sorte labradors, Ino og Rafal, aktivt til jagt og markprøver rundt i hele Danmark.

Ino på 7 år, er jagthund, og ham bruger Bettina på drivjager. Han er familiens nussegøj, og sover på skift hos Bettinas børn. Han er for hele familien noget helt særligt, og vil altid helst være lige hvor de er.

Rafal på 3 år er først og fremmest Bettinas prøvehund, og med ham deltager Bettina i åben klasse, hvor de har opnået flere flotte resultater. Bettina glæder sig til deres videre rejse sammen inden for prøverne. Han er desuden en rigtig arbejdshund, så han bruges også på fuglejagter, som han bare elsker at være med på.

Bettina og hendes hunde er faste hundeførere på flere Godser i Danmark, når de har jagt.

Bettina elsker at arbejde med sine hunde, og se hvordan de udvikler sig.

Hendes hunde er brugshunde, men først og fremmest er de en stor del af familien.

Bettina fodrer med ARION Original Adult Medium Salmon & Rice til hverdag og All Breeds Active, når de rigtig skal yde i jagtsæsonen.

Har du spørgsmål til os?

Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller er i tvivl om valg af foder, er du velkommen til at kontakte os.