Hvad kan vi hjælpe med?

Ingen spørgsmål skal stå ubesvaret hen, vi vil altid gerne hjælpe dig, hvis du ikke kan finde den info du søger her på siden.

Uanset om du ønsker at høre mere om vores produkter, eller måske du gerne vil være forhandler, så tøv ikke med at kontakte os.

Vil du vide mere om opdrætterordningen, så kan du finde information her: Breeder Club

Hvad betyder tørvejet?

Et tørkost foder kan kun indeholde op til 12% fersk kød, indeholder det mere kan selve pillerne ikke holde sammen. Når man som os gerne vil have en stor del af fodret stammer fra animalsk protein, så behandler man kødet inden det tilsættes.

Når vi skriver tørvejet i vores deklaration, så er det derfor et udtryk for den reelle mængde af indholdet, efter forarbejdning.

Hvad betyder monoprotein?

Et monoprotein produkt indeholder udelukkende animalsk protein fra én kilde og udelukkende vegetabilist protein fra én kilde. Eksempelvis kommer al det animalske protein i ARION Original Medium Chicken & Rice udelukkende fra kylling, og al det vegetabilske protein kommer udelukkende fra ris.

Det er en relativ dyr måde at sammensætte foder på, men også den mest effektive måde at beskytte hunden mod intolerance og allergiske reaktioner relateret til protein. Kan en hund f.eks. ikke tåle svin, oksekød eller hvede, kan man med sikkerhed anvende et ARION produkt.

Hvornår skal min hvalp have voksenfoder

Hvornår en hund skal skifte til voksenfoder afhænger af størrelsen på hunden.
Små hunderacer er tidligere udvokset end større hunderacer, og kan derfor skifte over til voksen foder tidligere end de større hunderacer, der har brug for energi og det rigtige tilskud i længere tid.

Hvis vi generalisere kan man sige at små hunde kan skifte til voksenfoder omkring 10-12 måneder, mellemstore hunde omkring 12-14 mdr., og store hunde efter 14-18 måneder. Men en god tommelfinger regel er at når hunden er færdig med at vokse i højde og i drøjde, kan man skifte.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål, så skriv til os herunder.
Vi bestræber os på, at svare inden for 24 timer på alle hverdage