Hold hunden mobil så længe som muligt

Vores hunde i dag bliver ældre og ældre. Det betyder desværre ikke altid, at de også bliver sundere og sundere.

Overvægt er den mest almindelige sygdom hos hunde i dag, og antallet af overvægtige hunde har aldrig været større. Næsten 40% af alle hunde lider af overvægt i lettere eller sværere grad.

Det har vi ved ARION valgt at være med til at gøre noget ved. Vores foder ARION Original Light og ARION Original Senior er med til at sikre optimal sundhed hos vores fire-benede venner.

Seniorhunden
Seniorhunden er i en fase i livet, hvor den er mindre aktiv, har mindre modstandskraft overfor alle former for stress og infektioner, og hvor der sker en gradvis svækkelse af kroppens funktioner.

For at minimere risikoen for sygdom hos seniorhunden og for at bevare en sund, rask og aktiv hund så længe som muligt, er kravene til korrekt ernæring meget store i denne fase af hundelivet.

Et korrekt sammensat foder kan afhjælpe og udskyde risikoen for en lang række sygdomme og alderdomsskavanker som fedme, hjerteproblemer, gigt, hud- og fordøjelsesproblemer.

Arion Original Senior indeholder letfordøjeligt protein, en fiberrig og fedtfattig sammensætning med lavt kalorieindhold og er beriget med L-carnitin til stimulering af fedtforbrændingen og for at kontrollere vægten på en sund måde.

ARION Original Senior indeholder glucosamin og chondroitin som styrker mobiliteten og beskytter led-brusken. Foderet er beriget med Omega 3 fedtsyrerne EPA og DHA til at slå led-betændelse ned og til at forbedre mobiliteten. Alt sammen medvirkende til at forbedre mulighederne for et mere aktivt hundeliv, og medvirkende til at styrke seniorhundens krop og modvirke overvægt.

Den overvægtige hund.
Overvægt skyldes slet og ret, at hunden indtager flere kalorier, end den forbrænder.

Den mest almindelige årsag til overvægt er for meget og evt. forkert foder, som ofte er kombineret med for lidt motion. Hvis ikke hunden får brugt al den tilførte energi, bliver den overvægtig og har større risiko for livsstilstruende sygdomme.

Hvis det skal lykkes for hunden at tabe sig, er det vigtigt, at samtlige familiemedlemmer forstår vigtigheden af vægttabet og er indstillet på at ændre på de daglige rutiner. Størst er chancerne for succes, hvis alle i husstanden er enige om, at hjælpe hunden af med overvægten.

Vægttab er ikke noget der sker natten over, og det er derfor vigtigt, at man udviser tålmodighed og disciplin i kampen mod overvægten. Kun på den måde kan man hjælpe hunden til et længere og bedre liv. Det vil betyde, at der ingen ekstra snacks er i vægttabs-perioden, for disse små ”hyggesnacks” kan ofte blive til mange i løbet af en dag.

Der findes desværre kun én vej til et slankere liv: Færre kalorier og mere motion.

ARION Original Light er en kalorielet kost, specielt sammensat til at hjælpe din hund med at holde sin idealvægt. ARION Original Light er beriget med naturlige, vegetabilske fibre som stiller sulten og reducerer appetitten mellem måltiderne.

ARION Original Light er beriget med L-carnitin til stimulering af fedtforbrændingen og for at kontrollere vægten på en sund måde.

Tager vi antallet af overvægtige hunde i betragtning, så burde senior- og light produkterne være nogle af de mest solgte i butikkerne. I dag er det ikke tilfældet. Light og senior produkter finder du hos alle vores ARION-forhandlere og produkterne er særdeles prisgunstige sammenlignet med lignende produkter solgt hos dyrlæger landet over.

Vores erfaringer fra utallige messer og udstillinger er at folk simpelthen mangler vejledning og rådgivning i, hvilket foder de med fordel kan give deres hund. Ofte køber man det man plejer.

I fællesskab med vores mange dedikerede forhandlere, er der meget vi kan gøre med hensyn til vejledning af vores fælles kunder. Vejledning som helt sikkert vil bidrage til et bedre liv for både aldrende og overvægtige hunde.

Hvor kan du finde vores produkter?

  • Over 200 landsdækkende forhandlere
  • Både webshops og fysiske butikker